Com a doula, també organitzo grups de criança.

Aquests grups estan oberts a embarassades, mares, pares, àvies, tietes,… totes aquelles persones que els hi vingui de gust compratir les seves experiències entorn a la maternitat i que vulguin aprendre noves experiències. I si encara no ets mare però ho vols ser, també seràs benvinguda!!

No es tracte de donar informació, sinó de compartir en base al respecte i la tolerància a totes les maneres de viure, creure i fer les coses. Totes les opcions i opinions són vàlides.

En els grups, també es fan petits jocs experiencials per tal de què ens puguem adonar de com efecten les nostres accions als nostres infants.

Mirarem de trobar un equilibri entre els desitjos dels pares i els fills.

A part de tractar els temes que més preocupen a tots els pares com el son, la lactància o l’alimentació complementària, també es parla d’altres temes que sovint no es parlen però que ens afecten molt. Em refereixo a temes com les crítiques i els consells no demanats d’amics i família, el part: com l’imaginàvem, com ha estat, com ens ha afectat, com l’hem viscut,… el postpart: com ens l’imaginàvem i com l’hem viscut realment, la tornada a la feina, el sexe en el postpart, el retorn a la normalitat familiar tenint en compte que aquesta realitat ha canviat i la criança.

Tots són temes que donen molt de joc i dels quals compartint les pròpies experiències de cada una en podem aprendre entre totes. Compartirem, ens escoltarem, ens acompanyarem i cada una en treurà les seves pròpies conclusions.

I no cal dir que els nens de totes les edats són benvinguts!! Ells són els protagonistes de les nostres trobades!