Em dic Laia, sóc mare de tres nens, l’Arnau, en Lluc i la Gal·la.

Em vaig llicenciar en Dret a la Universitat Pompeu Fabra, després de treballar un any en el món de l’advocacia, vaig veure que no estava fet per mi. Així que vaig posar-me a treballar a l’empresa familiar metal·lúrgica com a adjunta a direcció, després d’haver fet un Màster de Direcció d’empreses i màrqueting a la Universitat de Vic. Actualment sóc l’administradora de l’empresa.

No obstant, arrel de la meva maternitat vaig descobrir la meva veritable passió: la maternitat i la criança respectuosa. Així que després del naixement del meu segon fill vaig decidir formar-me com a Doula a l’Associació de Mares Doules de Barcelona. Així com l’assistència al curs intensiu d’informació per doules impartit per l’obstetre francès Michel Odent, i la doula anglesa Liliana Lammers.

Dins la formació de doula, he compartit experiències amb dones meravelloses de diferents àmbits i la possibilitat d’aprendre de grans professionals com Rosa Jové, Imma Sàrries, Gemma Baulíes, Esther Naval, Blanca Gascó, Anna Sanés, Àngels Claramunt, entre d’altres. No obstant això, el millor aprenentatge me l’ofereixen dia a dia els meus dos fills.

Per tal de poder ampliar els meus coneixements i els serveis que ofereixo, també m’he format com a assessora de portanadons i com assessora de lactància. Actualment m’estic formant també com assessora de bolquers de tela.